Kamp Nr 2 : Paasvakantie Volzet !

Paard en kind staan centraal...

Sinds vele jaren organiseert Manege Vijverstein paard-en ponykampen, zowel voor de beginnende als gevorderde ruiter tussen 7 en 16 jaar.

Programma :

Hierbij staat het paardrijden centraal, naast de praktische en theoretische lessen en wandelingen, is er ook aandacht voor het omgaan met paarden, de verzorging, opzadelen enz . .. We zorgen ervoor dat elke deelnemer over een eigen paard/pony beschikt, voor de volledige periode van het kamp. Dit allemaal onder begeleiding van ervaren lesgevers en monitoren. Tijdens de lessen worden de deelnemers in verschillende groepen verdeeld, elke ruiter kan op zijn niveau rijden. Zo zijn er groepen voor beginners en gevorderde.Op het einde van het kamp wordt er een praktische en theoretische proef afgelegd, gevolgd van de uitreiking van de diploma's. Bijkomend is er de mogelijkheid voor het beoefenen van andere sporten, zoal tennis, vollebal en badminton.Vijverstein is aangesloten als actief lid bij VLP ( Vlaamse liga paardensport (Bloso ).

Aanvang :

Het externe kamp begint maandagmorgend om 9u. en eindigt telkens om 17u. Er is opvang voorzien vanaf 8u. tot 18u.

Middageten :

De deelnemers brengen hun boterhammetjes mee. Snoep-drank en snacks zijn te verkrijgen in het cafetaria.

Kledij :

Rijbroek of comfortabele broek - rijlaarzen of rubberen laarzen. Een ruitershelm (of fietshelm) is verplicht. (Een ruitershelm kan gehuurd worden voor de week). Aangepaste kledij voor een sportkamp en sportschoenen voor de neven activiteiten.

Schrijf je nu in !

Inschrijven

Inschrijving en betaling :

Prijs: 195 euro

De inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.

Op rekening BE38 230.0718240.72 of contant op Vijverstein.

Annulatie :

Mits een doktersattest kan een ander kamp gekozen worden - zelfs in het volgend jaar.

Belangrijk : U kan bij ons een formulier krijgen welke U het recht geeft om de kostprijs van het kamp ( tot 12 jarigen) in Uw belastingaangifte aan te geven.

Inschrijven kan via deze site of in de kantine.